Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Gregor Bergman

LINKÖPING

Scenisk sångimprovisation

Sensus anordnar en kurs i Scenisk sångimprovisation med Gregor Bergman. Alla är välkomna, oavsett genreinriktning, bakgrund och teknisk sångnivå!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Plats

Sensus LinköpingTage

Apotekaregatan 14 58224 LINKÖPING

Pris

500 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Vi inleder denna dag i Scenisk sångimprovisation med lekfulla och frigörande övningar som skapar en trygghet och en tillåtande atmosfär i gruppen. Att sjunga improviserat är läskigt, men när man väl inser att det inte är så farligt som man tror, och när man blir hållen i en trygg gemenskap så får man plötsligt möjlighet att gå utanför sin vanliga komfortzon och växa som kreativ människa.

Det brukar bli mycket skratt och även en del tårar, för till skillnad från många av de sånger och låtar man hör på radio, TV och andra medier så finns här inget tillrättalagt eller producerat - det som spelas, sjungs och uttalas händer nu - utan förberedelse eller planering. Resultatet blir också därför så svårt att värja sig mot, och som publik är man 100% engagerad. "Trött men väldigt glad" är en vanlig kommentar i slutet av kursen!

Kursledaren Gregor Bergman är en 56-årig fyrabarnsfar med leksinnet i behåll som både håller kurser, arbetar som coach och som pianolärare åt både vuxna och barn. Han har använt kärnan i denna kurs sedan 2013 för alltifrån glada amatörer till Operahögskolan, Stockholms Dramatiska Högskolor, sjukhusclowner, körer och olika folkhögskolor (bland annat Fridhem där han varit en återkommande lärare sedan 2017). 

Gregor vägleder, handleder, vårdar, utmanar, stöttar, omhuldar, utbildar och inte minst respekterar oss alla på ett otroligt fint sätt och ser oss alla som de individer vi är.” Karin Marmander, kursdeltagare.

Övrig information

Kaffe och te finns men var och en ansvarar för sin lunch. Det finns möjlighet att värma mat i mikro. Vill man hellre gå ut så finns det också flera ställen i närheten att äta på, mindre än 100 meter från Sensus.

Sista anmälningsdag: 31 januari 2024.

 

Arrangemangsid: 1572939

Ledare

Gregor Bergman

Marcus Johansson

Kontaktperson

Kontor