VISBY

Klimatsmart mat och fika

Fortbildningsdag kring hållbart ätande. Vilka råvaror är bäst ur ett klimatperspektiv? Hur lagar vi en god och näringsriktig måltid/fika med så lågt klimatavtryck som möjligt?

Startdatum

22 augusti 2024

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 9:00 - 15:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Plats

Visby Domkyrkas Församlingshus

N Kyrkog 4 62155 VISBY

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen till en fortbildningsdag för anställda och ideella i församlingar och pastorat i Visby stift.

Kocken Pernilla Hjortenskog berättar om och visar konkreta exempel på klimatsmart mat. Tillsammans tillagar vi mat till lunch och fika.

Program för fortbildningsdagen den 22 augusti
9:00 - 15:00

  • Fika
  • Föredrag - Pernilla berättar om klimat och miljötänk inom matlagning
  • Tillagning - Tillsammans lagar och förbereder vi lunchen
  • Föredrag - Pernilla delar tips och idéer på hur fikat/kyrkkaffet blir klimatsmart
  • Bakning - Tillsammans bakar vi till eftermiddagsfikat
  • Avslutning

Sista anmälningsdag: 31 maj
För mer information kontakta: natalia.svensson@svenskakyrkan.se
0498-40 49 23

Dagen arrangeras av Visby stift i samverkan med Sensus studieförbund.

Arrangemangsid: 1589156

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter