Fortbildningsdag kring hållbart ätande. Vilka råvaror är bäst ur ett klimatperspektiv? Hur lagar vi en god och näringsriktig måltid/fika med så lågt klimatavtryck som möjligt?
Aktiviteten är påbörjad
Torsdag
Kl 9:00 - 15:00
1 tillfälle, 8 studietimmar
Kostnadsfritt
Fåtal platser kvar
Välkommen till en fortbildningsdag för anställda och ideella i församlingar och pastorat i Visby stift.
Kocken Pernilla Hjortenskog berättar om och visar konkreta exempel på klimatsmart mat. Tillsammans tillagar vi mat till lunch och fika.
Program för fortbildningsdagen den 22 augusti
9:00 - 15:00
Sista anmälningsdag: 31 maj
För mer information kontakta: natalia.svensson@svenskakyrkan.se
0498-40 49 23
Dagen arrangeras av Visby stift i samverkan med Sensus studieförbund.
Arrangemangsid: 1589156