Inspirationskväll för ledare i Kronoberg, Jönköping och Kalmar län: Tema "nya perspektiv"

Du är ledare i samarbete med några av Sensus mest tacksamma verksamhetsutvecklare och nu vill vi avsluta terminen med en gemensam träff digitalt med er alla! Varmt välkommen till en digital inspirationskväll med Jonna, Tessan och Sofia!

Startdatum

28 maj 2024

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

Digitalt

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Förberedelser
Du anmäler dig i förväg (minst 7 dagar för att hinna få ditt träff-kuvert skickat till dig på posten) och loggar in tillsammans med oss och andra ledare för att lägga den här terminen till handlingarna. Förbered dig med något trevligt att dricka och ta fram kuvertet du fått skickat till dig så att du kan öppna det under träffen. 


Upplägg 
Vi presenterar oss, hyllar vår insats för folkbildningen och alla deltagare som vi berört med våra cirklar och kurser innan vi fokuserar på temat för kvällen som är ”nya perspektiv”. Vi kommer att ge en kort presentation från några av historiens största folkbildare och ni får sedan möjlighet att diskutera utmaningar och lärdomar från era egna verksamheter. 


Du som blivit inbjuden till detta har varit ledare för en kurs, cirkel eller kulturarrangemang under året och för att se om vi kan träffas, alla ni som gjort teater, dans, trädgårdskurser, hantverk, konst, språkutveckling, äldres digitalisering, mathantverk, bokcirklar och samtalscirklar möjliga. Förutom att ni var och en gör ett fantastiskt jobb så skapar vi tillsammans en helhet och en bredd i folkbildningen som är ganska häftig. 


Välkommen, och stort tack för ditt engagemang! 
Jonna Persson, Tessan Nordeman och Sofia Jaeger, Verksamhetsutvecklare i Jönköping, Kalmar, Växjö och digitalt

 

Arrangemangsid: 1586299

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter