Inspirationskväll för ledare i Kronoberg, Jönköping och Kalmar län: Tema "konflikthantering"

Du är ledare i samarbete med några av Sensus mest tacksamma verksamhetsutvecklare och nu vill vi starta terminen med en gemensam träff digitalt med er alla! Varmt välkommen till en digital inspirationskväll med Jonna, Tessan och Sofia!

Startdatum

12 september 2024

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

Digitalt

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Förberedelser
Du anmäler dig i förväg här på hemsidan och loggar in tillsammans med oss och andra ledare för att delta i denna workshop om konflikthantering i grupper. Förbered dig med något trevligt att dricka och sitt på en lugn plats så att du inte blir störd. 


Upplägg 
Vi presenterar oss och checkar in innan vi går igenom några förberedda situationer där en grupp hamnat i konflikt. Efter detta har vi möjlighet att lyfta några situationer från de som är närvarande så om du har en situation du vill få input på, förbered en kort och koncis presentation av grunden till konflikten och hur du vill få stöd. 

Du som blivit inbjuden till detta har varit ledare för en kurs, cirkel eller kulturarrangemang under året och vi vill ge er möjligheter till fortbildning och stöd genom kontinuerliga träffar under året. Nästa träff blir i december.

Välkommen, och stort tack för ditt engagemang! 
Jonna Persson, Tessan Nordeman och Sofia Jaeger, Verksamhetsutvecklare i Jönköping, Kalmar, Växjö och digitalt

 

Arrangemangsid: 1586302

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter