Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: istockphoto

Fortsättningskurs steg 3 i spanska - dagtid och digitalt

Är du sugen på att förbättra din spanska och fördjupa dina kunskaper för att komma till nästa nivå? Då är detta kursen för dig! Vi startar en ny kurs i spanska som börjar i Caminando 4, vilket är en något avancerad nivå av spanska. Bienvenido!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 9:00 - 10:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Plats

Distans

Pris

1300 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Kursen

Vi börjar med första kapitlet i Caminando 4 vilket alltså är den fjärde boken i en serie. Vi använder bara läroboken och den köper du själv för att ha under både denna och även fortsatta kurser. Du behöver ha en grund att stå på, titta gärna in i de olika böckerna innan du anmäler dig. Vi kommer också att fördjupa oss i den spanska och latinamerikanska kulturen och litteraturen. 

Rabatt 

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. [Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med](https://www.sensus.se/samarbeta/fackforbunden/rabatter-enligt-nationella-overenskommelser/) 

Kursupplägg

Undervisningen sker på både svenska och spanska utifrån gruppens nivå. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Varje vecka får ni hemuppgifter att lösa på egen hand. För att kunna delta måste du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. Observera att kursen endast ges på dagtid, måndagar.

Vår ledare

Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsid: 1569090

Kontaktperson