Distans

Fortsättningskurs i engelska - digitalt och dagtid

Är du lite ringrostig och vill uppdatera dina kunskaper i engelska? I denna kurs ligger fokus på konversation och grammatik utifrån gruppens behov, materialet tillhandahålls helt av Sensus. Kursen har som syfte att gå igenom grammatik, läsförståelse och tal och uttryck som tar dig till nästa nivå.

Startdatum

9 september 2024

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 14:30 - 16:45

Omfattning

8 tillfällen, 24 studietimmar

Plats

På distans

Pris

1100 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Mål

Efter kursen har du lärt dig ord, uttryck och formuleringar som passar när du talar i telefon, skriver e-post eller brev och samtalar om vardagliga ting på engelska såsom världshändelser eller litteratur. 

På kursen får du lära dig:

  • Grammatik för att göra dig förstådd
  • Läsa artiklar och texter
  • Tilltal och struktur i e-post och brev
  • Telefonfraser och småprat
  • Rätta till din Swenglish och hitta bättre uttryck 
  • Konversera på engelska om stort och smått

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på engelska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Kursen ges måndagar under 8 veckor.

Vår ledare

Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsid: 1570670

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter