Distans

Föreläsning: Högbegåvning betyder inte att allt är lätt!

Välkommen på föreläsning med Vivi Andersen, medlem i Mensa, erfaren lärare och föreläsare! Hon berättar om utmaningar och ger exempel både utifrån egen personlig och professionell erfarenhet samt aktuell forskning.

Datum

19 september 2024

Dag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Hur identifierar man och stöttar högbegåvade/särbegåvade barn och vilka problem kan uppstå för dessa barn? Detta handlar Vivi Andersens föreläsning om. Vivi är själv medlem i Mensa sedan 30 år, utbildad lärare och har föreläst om särbegåvning eller högbegåvning som det också kan kallas. Att vara högbegåvad är inte per automatik samma sak som att vara högpresterande och Vivi belyser de svårigheter som kan komma med högbegåvning. Vivi berättar om utmaningar och ger exempel både utifrån egen personlig och professionell erfarenhet samt aktuell forskning.

Föreläsningen är till för alla som är intresserade att lära sig mer om särbegåvning, kanske möter du barn i din vardag eller är förälder som undrar över detta. Du är även välkommen du som bara är intresserad och vill lära dig mer om just detta ämne.


Agenda 2030:
I de globala målen ingår god hälsa och välbefinnande (mål 3), god utbildning för alla (mål 4) och jämställhet (mål 5). Att alla får möjlighet att växa och vara den individ de är - är avgörande för ett hållbart samhälle.

Arrangemangsid: 1588352

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter