Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

GÖTEBORG

Diplomerad kommunikatör

För att fungera framgångsrikt i rollen som kommunikatör behöver du både teoretisk och praktisk kunskap i kommunikation.

Startdatum

1 oktober 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Lokal/rum

Sensus göteborg ej bokad sal

Pris

37900 kr

Utbildningen Diplomerad Kommunikatör är en grundläggande kommunikatörs/informatörsutbildning. Du får förståelse för kommunikationsprocessens olika delar och din egen roll som kommunikatör samt kunskaper som gör att du kan bedriva ett medvetet och strategiskt kommunikationsarbete.

Mål

Målet med utbildningen är att ge kunskap som gör att du kan planera, genomföra och ansvara för intern och extern kommunikation, skriva intresseväckande, korrekt och läsvänligt, behärska grunderna i de grafiska dataprogrammen, producera enklare informationsmaterial, stärka din organisations webbnärvaro samt kommunicera och interagera i sociala medier på ett medvetet sätt.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till alla som arbetar med eller har tidigare erfarenhet av arbete med information och kommunikation och som behöver bredda sina teoretiska och praktiska kunskaper.

Förkunskaper

Grundläggande datorvana och grundläggande kännedom om Facebook är ett krav. Du måste också ha tillgång till dator och Adobes grafiska program InDesign, Photoshop och Illustrator.

Informationsmöte

Digitalt informationsmöte 26/5 kl 8-9 Anmäl dig till annika.berg@sensus.se

Kontakt

För ytterligare information, personligt besök och anmälan kontakta Annika Berg 031-708 39 25, annika.berg@sensus.se

Omfattning

10 träffar varannan torsdag kl. 9-16.00 under 20 veckor. Du kan arbeta parallellt med studierna.

Pris

37.900 kr. Tillkommer litteraturavgift ca. 3.500 kr.

Arrangemangsnummer: 403445

Ledare

David Söderlind

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.