Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

UPPSALA

Demoteket #4

Missa inte den fjärde upplagan av Demoteket – den ultimata liveklubben där det lokala står i fokus! Kom och upptäck nya, spännande band från regionen och upplev lokal musikmagi.

Datum

19 april 2024

Dag

Fredag

Tid

Kl 20:00 - 23:30

Plats

Uppsala Konsert & KongressSal C

Vaksalagatan 1 75331 UPPSALA

Pris

Kostnadsfritt

Missa inte den fjärde upplagan av Demoteket – den ultimata liveklubben där det lokala står i fokus! Kom och upptäck nya, spännande band från regionen och upplev lokal musikmagi.

Kvällens DJ: AndReaper

Nazghor

Nazghor har sedan 2012 levererat en kavalkad av blod, svett och brutala men samtidigt melodiska satansverser. Senaste skivan ”Seventh Secular Crusade” släpptes 2022 och under 2023 har bandet gjort konserter på Mörkaste Småland, Blackhole Fest Germania och Harnabarg Metalfest. Vässa hornen och förbered er på en show ni sent kommer glömma.

Nazghor är:

Nekhrid – sång
Armageddor – gitarr
Angst – gitarr
Galthran – bas
Fáunas – trummor

Ordos

Med gutturala vrål beskriver Ordos sina mardrömska visioner om en mörk, ond värld. Samtidigt som nedstämda instrument och repeterande stycken sätter lyssnaren i trans så finns en underton av black-metal som skapar obehag och melankoli.

Ordos är:

Empa – sång
Gustav – gitarr
Magnus – gitarr
Martin – bas
Max – trummor

Endtime

Endtime grundades år 2015 under namnet ”Saturniids” med en klar intention att skapa apokalyptiska och jordskakande musikaliska kompositioner. År 2019 fattade de beslutet att byta namn till det mer passande Endtime, som bättre speglar deras behov och personlighet.

Endtime främjar exploateringsfilmer och estetik från 1980-talet, inspirerade av genrer och regissörer som giallo, Carpenter och Cronenberg. De förkastar konceptet av groove och swing och beskriver sig själva som musikens motsvarighet till en kärnvapenexplosion. Bandet spelar doom metal och blandar in influenser från den progressiva skräckmusikgenren samt Black Sabbaths legendariska arv. Endtime består av både nuvarande och tidigare medlemmar från band som Obnoxious Youth, Undergång och Krusus.

Endtime är:

Jonas Ebbeson – gitarr
Johan Malm – gitarr
Niklas Björnör – trummor
Afshin Piran – bas
Christian Chatfield – sång

 

Här köper du biljett

 

Presenteras av Uppsala Konsert & Kongress och Uppsala Musikdemo.

Arrangemangsid: 1587326