Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Foto: Scandinav bildbyrå

MALMÖ

Diplomerad HR-koordinator Malmö

Som Diplomerad HR-koordinator deltar du med självklarhet i organisationens viktiga HR-processer såsom rekrytering, kompetensutveckling och avveckling. Den här utbildningen ger dig möjlighet att utvecklas och stärkas i din yrkesroll.

Startdatum

4 oktober 2021

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 9:30 - 16:30

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Lokal/rum

Känsla

Pris

37900 kr

Utbildningen ger dig möjlighet att bredda dina kunskaper inom personaladministration och arbetsrätt samt stärka din kommunikativa förmåga. Efter avslutad utbildning har du god kunskap om personalarbetets olika processer, om arbetsrätt och om hur du ska hantera förhandlingar och svåra situationer. Du får verktyg som gör att du kan hantera det praktiska HR-arbetet på ett säkert och medvetet sätt. . Efter utbildningen har du möjlighet att bygga på med ytterligare fyra delkurser och bli Diplomerad HR-specialist.

Utbildningen genomförs med en heldag varannan vecka vilket gör att du kan studera och arbeta parallellt. Utbildningen startar den 4/10 och avslutas den 28/3 2022.

Pris: 37 900 kr exklusive litteratur

Covid-19

Vi planerar att under hösten 2021 genomföra träffarna i våra utbildningslokaler i centrala Malmö förutsatt att detta är möjligt pga den rådande pandemin. Som deltagare kommer du att ha valet att delta digitalt om man föredrar det. Om restriktionerna från Folkhälsomyndigheten kvarstår i höst kommer utbildningen istället genomföras som lärarledda träffar via den digitala mötesplattformen Zoom.

Mer information om utbildningen

Hela innehållet i detalj

Deltagarröster

Ledare

Tomas Wallin

Katrin Edström

Kontaktperson