Foto: Scandinav

MALMÖ

Diplomerad HR-koordinator

Som Diplomerad HR-koordinator deltar du med självklarhet i organisationens viktiga HR-processer såsom rekrytering, kompetensutveckling och avveckling. Den här utbildningen ger dig möjlighet att utvecklas och stärkas i din yrkesroll.

Startdatum

19 april 2021

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 9:30 - 16:30

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Lokal/rum

Sinne

Pris

37900 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Utbildningen ger dig möjlighet att bredda dina kunskaper inom personaladministration och arbetsrätt samt stärka din kommunikativa förmåga. Efter avslutad utbildning har du god kunskap om personalarbetets olika processer, om arbetsrätt och om hur du ska hantera förhandlingar och svåra situationer. Du får verktyg som gör att du kan hantera det praktiska HR-arbetet på ett säkert och medvetet sätt. . Efter utbildningen har du möjlighet att bygga på med ytterligare fyra delkurser och bli Diplomerad HR-specialist.

Utbildningen genomförs med en heldag varannan vecka vilket gör att du kan studera och arbeta parallellt. Utbildningen startar den 19/4 och avslutas den 18/10.

Pris: 37 900 kr exklusive litteratur

Covid-19

Under rådande omständigheter med Covid-19 kommer utbildningen inledningsvis bestå av lärarledda träffar via den digitala mötesplattformen Zoom. Om FHM ändrar sina riktlinjer kommer vi öppna upp för träffar i våra utbildningslokaler i Malmö. Som deltagare kommer du fortfarande ha valet att delta digitalt om man föredrar det.

Mer information om utbildningen

Hela innehållet i detalj

Deltagarröster

Arrangemangsnummer: 905892

Ledare

Tomas Wallin

Katrin Edström

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.