Sensus Live

Det är viktigt att få stå på en scen och spela. Sensus ger dig den möjligheten. Du som vill arrangera, spela eller uppleva livemusik kan göra det hos oss - lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

Festivaler och spelningar

Vi samarbetar med ett stort antal festivaler och arrangerar massor av spelningar varje år. Hur samarbetet med festivalerna fungerar varierar, men gemensamt är att Sensus har en möjlighet att boka ett antal akter på varje festival. Vi arrangerar även digitala spelningar och mindre klubbspelningar som du ibland kan anmäla dig till oavsett var du bor i landet.

Arrangera en konsert

Vi kan hjälpa dig att arrangera en egen spelning. Hör av dig till någon av oss för mer information om hur vi kan hjälpa till och hur ni går tillväga. Vi stöttar många arrangörsföreningar både med teknik och genom utbildningar i föreningsutveckling eller arrangörskunskap, ofta i samarbete med organisationen Svensk Live.

Lilla Hotellbaren

Sensus och Scandic Malmen samarbetar kring livemusiken på Lilla Hotellbaren, en klassisk scen i hjärtat av Södermalm i Stockholm.

Läs mer

Sensus Music Meetup

Sensus Music Meetup är mötesplats för reflektion, idéskapande, livemusik och nysatsningar inom musiklivet. Ett kreativt rum där olika delar av musikbranschen och kulturlivet möts, delar med sig av sina erfarenheter, tacklar utmaningar och sjösätter nya idéer tillsammans. Ansökan för band och artister till att delta i årets satsning är stängd och akterna presenteras under oktober månad.

I år besöker Sensus Music Meetup Malmö den 17 november och Umeå den 25 november.

Varmt välkommen!

Läs mer

Future Echoes

Future Echoes är en showcase festival som årligen äger rum i Norrköping. Festivalen har artister från hela världen och en internationell musikkonferens med internationella talare. Festivalen arrangeras på en mängd olika scener i centrala Norrköping.

Läs mer

ÅÄÖ... Sounds Swedish

ÅÄÖ... Sounds Swedish är ett internationellt showcasesamarbete som genomförs av Sensus, Westside Music Sweden och Talentcoach.

Läs mer

Die Neuen Schweden

Die Neuen Schweden är en internationell satsning som syftar till att skapa möten mellan svenskt och tyskt musikliv; genom digitala möten, möjlighet att utöka ditt kontaktnät och en showcasespelning i Berlin.

Du kan redan nu göra din intresseanmälan inför Die Neuen Schweden 2023.

Läs mer

Västerås Cityfestival

Västerås Cityfestival är en tredagars stadsfestival mitt i Västerås city med anor från 90-talet!

Scenen Sensus Sweden på Västerås Cityfestival presenterar några av de mest intressanta akterna som samarbetar med Sensus i hela landet.

Läs mer

Sensus resestöd

Alla musikgrupper som är anslutna till Sensus har möjlighet att få ett resestöd när de deltar i ett Sensus-arrangemang i en annan stad.

Kontakta oss så hjälper vi dig