Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Sensus Live

Det är viktigt att få stå på en scen och spela. Sensus ger dig den möjligheten. Du som vill arrangera, spela eller uppleva livemusik kan göra det hos oss - lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

Festivaler och spelningar

Vi samarbetar med ett stort antal festivaler och arrangerar massor av spelningar varje år. Hur samarbetet med festivalerna fungerar varierar, men gemensamt är att Sensus har en möjlighet att boka ett antal akter på varje festival. Vi arrangerar även digitala spelningar och mindre klubbspelningar som du ibland kan anmäla dig till oavsett var du bor i landet.

Arrangera en konsert

Vi kan hjälpa dig att arrangera en egen spelning. Hör av dig till någon av oss för mer information om hur vi kan hjälpa till och hur ni går tillväga. Vi stöttar många arrangörsföreningar både med teknik och genom utbildningar i föreningsutveckling eller arrangörskunskap, ofta i samarbete med organisationen Svensk Live.

Aktuellt

Aktuella festivaler och spelningar som söker akter

Sensus Music Meetup

Hösten 2021 startar Sensus Music Meetup, en mötesplats för olika delar av musikbranschen. Vi vill skapa ett kreativt rum där olika delar av musiklivet träffas för att dela med sig av nulägen och tackla utmaningar tillsammans.

Vad innebär Sensus Music Meetup för er som band eller dig som artist? Jo, du/ni kan ansöka om att spela i Stockholm 19 november eller Göteborg 3 december.

Läs mer och ansök här

Die Neuen Schweden

Die Neuen Schweden är en internationell satsning som syftar till att skapa möten mellan svenskt och tyskt musikliv; genom digitala möten, möjlighet att utöka ditt kontaktnät och en showcasespelning i Berlin.

Läs mer

ÅÄÖ... Sounds Swedish

ÅÄÖ... Sounds Swedish är ett internationellt showcasesamarbete som genomförs av Sensus, Westside Music Sweden och Talentcoach.

Läs mer

Sensus resestöd

Alla musikgrupper som är anslutna till Sensus har möjlighet att få ett resestöd när de deltar i ett Sensus-arrangemang i en annan stad.

Kontakta oss så hjälper vi dig