Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Livemusik

Det är viktigt att få stå på en scen och spela. Sensus ger dig den möjligheten. Du som vill arrangera, spela eller uppleva livemusik kan göra det hos oss - lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

Festivaler och spelningar

Vi samarbetar med ett stort antal festivaler och arrangerar massor av spelningar varje år. Hur samarbetet med festivalerna fungerar varierar, men gemensamt är att Sensus har en möjlighet att boka ett antal akter på varje festival. Vi arrangerar även digitala spelningar och mindre klubbspelningar som du ibland kan anmäla dig till oavsett var du bor i landet. Här hittar du aktuell information om vad som är på gång just nu!

Arrangera en konsert

Vi kan hjälpa dig att arrangera en egen spelning. Hör av dig till någon av oss för mer information om hur vi kan hjälpa till och hur ni går tillväga. Vi stöttar många arrangörsföreningar både med teknik och genom utbildningar i föreningsutveckling eller arrangörskunskap, ofta i samarbete med organisationen Svensk Live.

Die Neuen Schweden 2021

Die Neuen Schweden är en internationell satsning som syftar till att skapa möten mellan svenskt och tyskt musikliv; genom digitala möten, möjlighet att utöka ditt kontaktnät och en showcasespelning i Berlin.

Gör intresseanmälan

ÅÄÖ... Sounds Swedish

ÅÄÖ... Sounds Swedish är ett internationellt showcasesamarbete som genomförs av Sensus, Westside Music Sweden och Talentcoach.

Läs mer

Sensus resestöd

Alla musikgrupper som är anslutna till Sensus har möjlighet att få ett resestöd när de deltar i ett Sensus-arrangemang i en annan stad.

Kontakta oss så hjälper vi dig