Microhub

För att främja kreativa mikroföretag eller affärer på landsbygden genom utveckling av webbverktyg och hjälpmedel online.

Projektets syfte är att utveckla innovativa digitala utbildningslösningar för att förbättra effektiviteten och konkurrenskraften för hantverkare och hantverkares mikroföretag. Särskilt inom den europeiska marknaden.

Tillsammans med våra projekt partners:

  • Technical University of Kosice i Slovakien
  • The International Integrity Foundation (IIF) i Malta
  • Centrum Wspierania Edukacji i Przedsiębiorczości (CWEP) i Polen
  • OECON Group i Bulgarien
  • FIX in Art i Grekland

kommer vi utveckla relevanta utbildningslösningar och material för att stärka kapaciteten hos befintliga mikroföretag och hantverksföretag. Utbildningarna och materialen utgår ifrån EU- marknadens nuvarande ekonomiska miljö, samtidigt som projektet uppmanar hantverkare att etablera egna mikro företag. Detta för att minska den ekonomiska krisen och arbetslösheten som finns bland hantverkare inom den europeiska marknaden.

Målgrupp: Hantverkare och hantverkare som är villiga att starta sitt företag, men även till de som vill uppdatera sina entreprenöriella färdigheter, ändra sitt varumärke, omstrukturera sin affärsmodell och marknadsföra sitt arbete och sina produkter.

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Microhub

Projektet görs med stöd av EU