Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Västerås

Fiol enskild undervisning

Kursen vänder sig till dig som har spelat något år eller är nybörjare. Vi arbetar med att förfina speltekniken och den musikaliska uttrycksförmågan utifrån elevens önskemål och i överenskommelse med läraren. Studiematerial varierar efter önskemål men i kursen förekommer noterad musik och skalor.Klaas som leder kursen är utbildad violinpedagog från Musikhögskolan i Örebro.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Omfattning

8 tillfällen, 8 studietimmar

Pris

2800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

En lektionstimme är 45 minuter.

Undervisningen sker i bostaden. MER INFORAMTION För mer information kontakta Sofia Moberg 021-17 11 74 sofia.moberg@sensus.se

Arrangemangsnummer: 401309

Ledare

Klaas Vleugels

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.