Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

KALMAR

Stickning och virkning för nybörjare

Välkommen till en cirkel för dig som vill lära dig att sticka eller virka!

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 17:00 - 18:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Rättigheten

Pris

550 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Du tar med dig stickor och garn som passar till ditt projekt. Vi ger dig handledning och inspiration. Kursen är för ung som äldre i trevlig samvaro.

Gruppen träffas vid 6 tillfällen, där ledaren visar grunderna i stickning och virkning och guidar vidare när ni provar er fram. Du får testa på att sticka med aviga och räta maskor, lägga upp arbeten och maska av. Lagom till jul blir du färdig med ditt första projekt; kanske en halsduk, pulsvärmare eller en väska? Lagom att börja med är stickor i storlek 3-4 och ett garn som passar det (finns ofta mycket fint på loppis).

Cirkeln är planerad till tisdagar kl. 17.00-18.00 och startar vid full grupp i Sensus lokaler på Skeppsbrogatan 47.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Var och en tar själv med sig garn och stickor. Vi delar ut ett material för grunderna i stickning och virkning.

Ledare

Kerstin Hoffsten har gått kurser i flera olika hantverk men är också självlärd och hittas ofta med ett handarbete vid sidan.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 52361

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.