Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: istockphoto

KALMAR

Spanska konversation

Har du en hög nivå av spanska efter studier eller boende i spansktalande land? Vill du finslipa uttal, ordföljd och korrekta uttryck? Då är detta gruppen för dig!

Startdatum

8 september 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 20:00 - 21:00

Omfattning

9 tillfällen, 9 studietimmar

Lokal/rum

Rättigheten

Pris

1100 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen till en kurs i avancerad spanska!

Vår lärare är Lorenzo Pena Paredes, utbildad lärare med över 20 års erfarenhet av språkutbildning. I denna kurs kommer vi att utgå ifrån texter och teman som deltagarna själva är intresserade av och huvudfokus ligger på att utveckla de kunskaper vi redan har - inte på att följa någon särskild lärobok. Vi skriver, samtalar och läser tillsammans, kanske tittar vi på något videoklipp eller lyssnar på en sång. Vid kursstart går vi igenom vad deltagarna vill lägga sitt fokus och vi blir max 8 personer i denna grupp för att alla ska få mycket taltid.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 53840

Ledare

Lorenzo Pena Paredes

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.