Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: istockphoto

KALMAR

Spanska fortsättningsnivå

Vill du komma vidare och öka dina kunskaper i spanska? Har du gått några kurser men vill fortsätta vidare med både grammatik och samtal? Då är detta kursen för dig!

Startdatum

8 september 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:45 - 19:45

Omfattning

9 tillfällen, 9 studietimmar

Lokal/rum

Rättigheten

Pris

1100 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

I denna grupp kommer vi att arbeta vidare med boken Caminando 1, om du inte har den sedan tidigare så kan du köpa den genom oss till ett rabatterat pris. Gruppen kommer att fördjupa sina kunskaper i spansk grammatik, fonetik och kultur under ledning av Lorenzo Pena Paredes, pedagog med över 20 års erfarenhet av språkundervisning.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 53842

Ledare

Lorenzo Pena Paredes

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.