ESKILSTUNA

Spädbarnsfondens familjehelg 2024

Varje sommar ordnar Spädbarnsfonden en familjehelg där familjer från hela Sverige tillsammans får minnas sina saknade barn och skapa en gemenskap med andra familjer.

Startdatum

30 augusti 2024

Veckodagar

Fredag, Lördag, Söndag

Tid

Kl 16:00 - 20:00

Plats

Vilsta Sporthotell

Vasavägen 80 63358 ESKILSTUNA

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Familjehelg 2024

Spädbarnsfondens familjehelg är unik gemenskap mellan människor i alla åldrar. Här får sorg och glädje, lek och allvar samsas.

Under helgen blir det ett program som skapar samtal, gemenskap, glädje och ger utrymme att minnas för vuxna och barn. Det kommer erbjudas aktiviteter och samtalstillfällen för barn, med åldersanpassat innehåll samt gemensamma aktiviteter för barn och vuxna. Samtalsgrupperna för vuxna är helt barnfria.

En viktig del av familjehelgen är de gemensamma stunderna för att minnas våra saknade barn. Bland annat kommer vi gemensamt att tända marschaller för våra 
saknade barn och hålla en minnesstund.

Om spädbarnsfonden

Spädbarnsfonden är en ideell organisation som ger stöd till föräldrar och familjer som mist spädbarn. Vi verkar också genom forskning och informationsspridning för att minska antalet barn som dör. Vår vision är att inget spädbarn ska dö av förhållanden som kan upptäckas och där medicinsk kunskap för åtgärd finns tillgänglig.

Mer information och anmälan

Anmäl dig på Spädbarnfondens hemsida spadbarnsfonden.se

Ladda ner dokumentet nedan för ytterligare information.

Arrangemangsid: 1596901

Spädbarnsfondens familjehelg 2024
I samarbete med

Ledare

Olivia Novotny

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter