Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Danderyd

Sångkurs - Masterclass och sångteknik i metoden Anti-Aging för rösten

Exklusiv helgkurs med fokus på solo- och ensemblesång.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Se beskrivning

Plats

Danderyds FörsamlingPetruskyrkan Kyrkvägen 27 Stocksund

Danderyd

Pris

2495 kr

Innehåll och upplägg

På denna kurs arbetar vi med sångteknik, Anti Aging-metoden, men också med solo- och ensemblesång. Välj själv i samråd med Lena, hur du vill uttrycka dig, och vad du vill jobba med under kursen. Kanske väljer du en solo-sång, duett, eller en större ensemble. Hela helgen medverkar en pianist/ackompanjatör.

Anti-Aging

Metoden, som är framtagen av professor Elisabeth Bengtson Opitz i Hamburg, går ut på att stärka de organ som är aktiva vid sång, och den baserar sig på resultatet av medicinska studier och ett mångårigt praktiserande.

Övningarna som hör till metoden är mycket konkreta och ger snabbt resultat för den flitige. I dag finns endast 20 certifierade Anti-Aging-pedagoger i Sverige. Läs mer om Anti-Aging på vår hemsida.

Anti-Aging är i första hand framtaget för att hålla en åldrande röst vital och elastisk, men passar lika bra för yngre som vill hålla sin röst i form. De olika delfunktionerna av röstapparaten genomarbetas systematiskt och noggrant. Metoden är oerhört konkret och lätt att förstå, och tillämpa, och den ger snabba effekter på rösten.

Dag & tid

Kursen går helgen 18-19 juni.

  • lördag 18/6 kl. 10:00 - 16:00
  • söndag 19/6 kl. 10:00 - 17:00

Förkunskaper

Kursen vänder sig till såväl nybörjare som avancerade.

Tips

Köp gärna boken Anti-Aging för rösten: en handbok för en frisk och klockren röst inför kursstarten. Den finns att köpa på Wessmans och Adlibris

Rabatter

Du som är ledare för en grupp i Sensus Stockholm Gotland får alltid 20% på våra kurser (max 2000 kr)

Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här.

För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

använddinröst

Arrangemangsnummer: 157974

Ledare

Lena König

Kontaktperson