Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

SIGTUNA

PREP parkurs - med guldkant (helgkurs 13-14 november 2021)

Kombinera lyx och njutning med ny inspiration i ditt parförhållande. Ta med din partner på en utvecklande parkurs i kommunikation – med guldkant! En helhetsupplevelse för relationen där ni som par får inspiration och nya samtalsverktyg, samtidigt som ni under helgen bor i vacker miljö och på lördagskvällen njuter av en fantastisk skaldjursbuffé med havets alla läckerheter.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 9:30 - 17:00

Omfattning

2 tillfällen, 16 studietimmar

Plats

Stora Brännbo Konferens & Hotell

Stora Brännbovägen 2 19333 SIGTUNA

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kursen PREP – Praktiska Redskap för en Engagerad Parrelation – riktar sig till vanliga par som vill satsa lite extra på sin relation. Kursen bygger på över 30 års internationell relationsforskning. Den är inte terapi eller krishantering, utan ni som par får helt enkelt prata om viktiga teman och lära er konkreta samtalsmetoder som hjälper er att trivas bättre ihop. Kurspassen pågår mellan kl. 09.30-17.00 båda dagarna. Under passen samtalar och tränar ni enbart inom paren.

PREP-kurs med guldkant innebär att vi håller kursen på lyxiga Stora Brännbo Konferens & Hotell i Sigtuna. Här kombineras lyx och njutning med ny inspiration i ditt parförhållande. Utöver kursen bor ni flott och äter gott med bl a en läcker skaldjursbordsbuffé på lördagskvällen. En helg med guldkant helt enkelt!

Detta ingår:

  • Kurspass lördag och söndag kl. 09.30-17.00 med två erfarna kursledare
  • En gedigen arbetsbok ”Friskvård för parrelationer” till alla deltagare
  • För- och eftermiddagsfika samt lunch båda dagarna
  • Lyxig skaldjursbordsbuffé, lördag kväll MENY SKALDJURSBUFFÉ se här
  • Övernattning i dubbelrum
  • Generös frukostbuffé
  • Badrock och tofflor på rummet
  • Tillgång till ett fullt utrustat gym

Vad är PREP Kommunikationskurs för par?

PREP heter kommunikationskursen som par över hela världen har gått - en förebyggande kurs som ger redskap för att lösa problem i förhållandet innan det är för sent. Lär er att utveckla er dialog kring viktiga nycklar för varaktig kärlek. Ni får en gedigen arbetsbok att utforska vidare också på hemmaplan, allt baserat på långvarig forskning. Ni samtalar bara med varandra inom paren, under trygg och respektfull ledning av kursledarna. Läs mer om PREP

Om oss kursledare

Vi kursledare, Tord & Heléne, är själva ett par. Vi gick själva kursen när vi hade varit ett par i ca ett halvår och använder sedan dess verktygen vi lärde oss regelbundet - med gott resultat! Vi utbildade oss omgående till ledare då vi upplevde kursen som mycket värdefull och har nu genomfört drygt 30 PREP-kurser genom åren. Vi är också certifierade coacher.

Återkoppling från våra kursdeltagare

Vi har alltid skriftliga utvärderingar och här är ett par axplock: "Ni är fantastiskt trygga och inspirerande som ledare!" "Mycket givande att få sitta tillsammans i paret och prata ihop med nya samtalsmetoder!" "Maten var fantastiskt god!!" "Vilken kick för vår relation! Vi har fått verktyg och inspiration för att fördjupa kärleken." "Denna kurs borde alla par gå! Och förstå skillnaden mellan förebyggande friskvård (=PREP) och parterapi (som detta inte är!)”.

Det känns så meningsfullt att dela med sig av denna kunskap som så påtagligt stärker par att komma närmare varandra. Kontakta oss gärna om du vill veta mera!

Dag och tid

Lö-sö den 13-14 november 2021 kl. 09:30-17:00 båda dagarna

Kursledare

Tord Olsson, tord@lovelab.se, 070-201 14 30
Heléne Zachrison, helene@lovelab.se, 0735-46 56 10

Pris

4 895 kr/person. Se ovan vad som ingår i priset.

Vi ger också denna PREP-kurs på en charmig och lantligt belägen kursgård utanför Sigtuna, med eller utan övernattning. Läs mer .

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt.

Anmälan och information

Länk till anmälan

Corona – fokus på trygghet i allt vi gör

Vi gör allt för att ni ska känna er helt trygga under kursen och följer givetvis myndigheternas rådande krav och rekommendationer. Vi håller säkerhetsavstånd och begränsar antalet deltagare enligt aktuella restriktioner. Handsprit finns alltid att tillgå och vi har förstärkta städrutiner. Vi räknar också med att ni som deltagare gör er del. Tillsammans hjälps vi åt!

Varmt välkomna med er anmälan!

Arrangemangsnummer: 436565

Kontaktperson