Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MÄRSTA

PREP kommunikationskurs för par (helgkurs)

Ta med din partner på en utvecklande helgkurs i kommunikation! Friskvård för relationen där ni som par får inspiration och nya samtalsverktyg.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 9:30 - 17:00

Omfattning

2 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kursen genomförs på en charmig och varsamt renoverad kursgård mitt i en lugn och vacker kulturmiljö. Innehållet bygger på långvarig forskning med erkänt goda resultat, och vi har genomgående mycket nöjda deltagare.

Vi erbjuder nu PREP som en helgkurs med möjlighet till övernattning. De par som önskar kan bo över på vår trivsamma kursgård (max4 par), se vår hemsida www.herrestalada.com. Om fler önskar övernattning finns också ett närliggande, mysigt bed & breakfast. Kontakta oss för mer information om pris för logi mm: tord@herrestalada.com eller tel. 070-201 14 30.

Vad är PREP Kommunikationskurs för par?
PREP heter kommunikationskursen som par över hela världen går - en förebyggande kurs som ger redskap för att lösa problem i förhållandet innan det är för sent. Lär er att utveckla er dialog kring viktiga nycklar för varaktig kärlek. Ni får en gedigen arbetsbok att utforska vidare också på hemmaplan, allt baserat på långvarig forskning. Ni samtalar bara med varandra inom paren, under trygg och respektfull ledning av kursledarna. Läs mer om PREP här.

Om oss kursledare
Vi kursledare, Tord & Heléne, är själva ett par. Vi gick själva kursen när vi hade varit ett par i ca ett halvår och använder sedan dess verktygen vi lärde oss regelbundet - med gott resultat! Vi utbildade oss omgående till ledare då vi upplevde kursen som mycket värdefull och har nu genomfört drygt 30 PREP-kurser genom åren. Vi är också certifierade coacher.

Återkoppling från våra kursdeltagare
Vi har alltid skriftliga utvärderingar och här är ett par axplock: "Ni är fantastiskt trygga och inspirerande som ledare!" "Mycket givande att få sitta tillsammans i paret och prata ihop med nya samtalsmetoder!" "Maten var fantastiskt god!!" "Vilken kick för vår relation! Vi har fått verktyg och inspiration för att fördjupa kärleken." "Denna kurs borde alla par gå! Och förstå skillnaden mellan förebyggande friskvård (=PREP) och parterapi (som detta inte är!)”. Det känns så meningsfullt att dela med sig av denna kunskap som så påtagligt stärker par att komma närmare varandra. Kontakta oss gärna om du vill veta mera!

Dag och tid
Lö-sö den 13-14 april 2024 kl. 09.30 -17 båda dagarna

Kursledare
Tord Olsson, tord@herrestalada.com, 070-201 14 30  och Heléne Zachrison, helene@herrestalada.com, 0735-46 56 10

Pris
2 595 kr/person. I priset ingår en gedigen arbetsbok, vegetarisk sopplunch, frukt, för- och eftermiddagsfika under båda dagarna.

Anmälan och information  Använd denna länk PREP kurs 13-14 april 2024, Herresta lada

Varmt välkomna med er anmälan!

Arrangemangsid: 1569241