Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

SOLLENTUNA

Lär dig DJ’a på Annorlunda Musikskola!

Lär dig grundläggande kunskaper i DJ’ing

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:45

Omfattning

4 tillfällen, 8 studietimmar

Plats

Annorlunda Musikskola

Sollentunavägen 145 19144 SOLLENTUNA

Pris

1500 kr

Innehåll och upplägg

Sensus Studieförbund arrangerar en nybörjarkurs i DJ'ing på Annorlunda Musikskola. Under kursens fyra tillfällen kommer ledaren att gå igenom de grundläggande kunskaperna i DJ'ing samt olika takt-, mixning- och scratchingtekniker. Alla åldrar är välkomna.

Datum och tider

Torsdagar kl.18.00-19.45, fyra träffar.

Denna kurs är ”on demand” och har inget satt startdatum. Kursen startar när vi nått minimumantal ansökande. Kontakta Yvonne Dahlbom vid frågor.

Pris

1500kr

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Plats

Vi finns på Sollentunavägen 145 i Sollentuna, några minuters promenad söder om Sollentuna Centrum, pendeltåg och buss.

Rabatter

Du som är ledare för en grupp i Sensus Stockholm Gotland får alltid 20% på våra kurser (max 2000 kr) Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här. För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Avanmälan

Det går att utan avgift återta anmälan ända fram till startdagen, fast vi uppskattar att förändringar meddelas så snart som möjligt. Om avanmälan kommer efter första gången utgår en avanmälningsavgift. Om avanmälan kommer senare i terminen betalas hela avgiften. Undantag görs vid sjukdom med sjukintyg eller vid flytt från orten.

Arrangemangsid: 1510001