Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KARLSHAMN

Hardcore & Punk a cappella choir

Nu kör vi igång höstterminen med Hardcore & Punk a cappella choir i Karlshamn och välkomnar nya sångare. #sensushjärtakultur

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Måndag, Onsdag

Tid

Kl 17:30 - 19:45

Omfattning

15 tillfällen, 45 studietimmar

Plats

Se beskrivning

Pris

Se beskrivning

Vi startar terminen onsdag 23 augusti, med tre prova-på-repetitioner. Rekommendationen om du är ny, är att medverka på alla tre, så du får en god inblick och verkligen får testa. Först efter dem bestämmer du om du vill fortsätta i kören och då betalar du terminsavgiften. Anmäl dig redan nu!

Vad gör kören?

Kören är helt fristående och självbestämmande! Vi sjunger a cappella (d v s utan instrument) och det blir mestadels hårdrock- och punklåtar med fokus på stämsång och rösterna. Vi går igenom stämmor grundligt och du får tillgång till både noter och stämfiler.

Kören passar både vana sångare som vi ger extra utmaningar och mer ovana sångare som får mycket stöd. Kören är inte bara en kör, utan också ett enormt trevligt och roligt sammanhang med hjälpsamma och positiva medsångare.

I kören får du lära dig massa saker om sångteknik, rytmik, klang, notläsning, texttolkning m.m. Och därmed får du möjlighet att utveckla din sång från just den punkt du befinner dej på. Det sker genom en mångfald av sångliga övningar samt i roliga arrangemang av låtar du känner igen och sjungit med i många gånger. När du varit med ett tag kan du sedan få nya utmaningar, t ex soloinsats eller hålla egen stämma i mindre ensemble.

Vi planerar för flera aktiviteter under hösten, bl a teknikworkshop med extern sångpedagog, inspelning och flera framträdanden. Mer info om det kommer. Som om inte det var nog så dyker det under terminen ofta upp fler idéer och du kan alltid komma med egna önskemål. Du får också inbjudan att delta i andra sångutvecklande aktiviteter.

Läs artikel om kören här!

Total omfattning:

  • Tre kostnadsfria introduktionsrepetitioner 23/8, 30/8, 6/9.
  • Därefter ca 12 veckorep.
  • Övriga aktiviteter så som kick-off med mat, teknikworkshop med sångpedagog, inspelning och offentliga framträdanden.

Terminsavgift 1200 kr.

Info om hur du betalar kommer efter du anmält dig.

Välkommen till ett härligt gäng! Följ oss på Facebook för kontinuerliga uppdateringar.

Arrangör: A Cappella South Sweden i samarbete med Sensus Studieförbund.
#hittaenkör

Arrangemangsnummer: 202132

Ledare

Camilla Bengtsson

Kontaktperson