Distans

Hållbar folkbildningsvecka: Introduktion till ChatGPT och AI

Är du nyfiken på ChatGPT/AI? Tekniken erbjuder utmaningar samtidigt som det är ett mångsidigt och mycket användbart verktyg som kan hjälpa dig med allt från att generera texter, svara på frågor och ge förslag på kreativa idéer. I denna föreläsning får du grunderna till ett effektivare och kreativare arbetssätt med AI.

Datum

16 november 2023

Dag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Upplägg

Under denna föreläsning kommer vi att gå igenom vad den nya tekniken innebär och framförallt hur du kan använda ChatGPT/AI för att göra dig effektivare och kreativare i ditt arbete. Vi pekar ut nya kreativa områden där ChatGPT kan assistera dig och samtidigt hantera de utmaningar som dyker upp. Det kommer även finnas tid för frågor och samtal om tekniken. 

Om föreläsningen ger dig mersmak är du välkommen att anmäla dig till vår grundkurs i ChatGPT/AI på denna länk. 

Förkunskaper

Detta är en introduktion till ChatGPT/AI och kräver inga förkunskaper. 

Praktisk info

Föreläsningen ges på distans via Zoom. Du får en länk till Zoom i din kallelse innan första träffen. Kolla din skräppost om du ej fått den.

Ledare

Göran Hjertman är en van kursledare och har arbetat under ett antal år som IT-lärare på Linnéuniversitetet i Växjö. Göran har även lång erfarenhet som IT-konsult och att jobba med pedagogiska och engagerande  presentationer under sina uppdrag på företag som ABB och IKEA.

Agenda 2030

Denna föreläsning kopplas till Mål 9: Hållbar industri, innovationer och Mål 8: anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt i Agenda 2030. 

Hållbar folkbildningsvecka

Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.

Se hela programmet här.

Arrangemangsnummer: 605329

Medverkande

Göran Hjertman

Kontaktperson