Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VÄXJÖ

Hållbar Folkbildningsvecka: Föreläsning om läget i Afghanistan under Talibaner makt

#Välkommen till en föreläsning på dari om läget i Afghanistan under Talibanernas makt. Afghanistan kvinnor har förlorat stort på talibanernas makttillträde.

Datum

17 november 2023

Dag

Fredag

Tid

Kl 17:00 - 18:00

Plats

Verkstadsgatan 18Verkstadsgatan Sensus Växjö

Verkstadsgatan 18 35246 VÄXJÖ

Pris

Kostnadsfritt

Välkommen till en föreläsning på dari om läget i Afghanistan under Talibanernas makt.

Afghanistan kvinnor har förlorat stort på talibanernas makttillträde. I större delen av landet tillåts inte flickor från högstadieåldern och uppåt att gå i skolan. Många kvinnor som arbetat inom statliga myndigheter har tvingats sluta. Kvinnor måste eskorteras av en man vid längre resor. Vi ska prata mer om allt händer nu i Afghanistan under föreläsningen.

Du kan delta fysiskt eller digitalt via zoom, det väljer du själv. Digital länk mailas ut till alla anmälda, men vill du vara på plats fysiskt går det alldeles utmärkt. Vi bjuder på fika

Föreläsare: Javad Vaezi med Samarbete med dari föreningen

Hållbar folkbildningsvecka
Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla. Se hela programmet här.

Arrangemangsnummer: 606220

Kontaktperson