Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Renée Rudebrant

NORRTÄLJE

Grafiskt broderi - ett sätt att skapa broderi i svart och vitt

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla dina kunskaper hur du kan arbeta med ett grafiskt uttryck inom broderi.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 9:30 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

1950 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Konstnär Renée Rudebrant känd för sina grafiska broderi tar med dig på en lustfylld resa hur du kan skapa egna grafiska broderier. Under kursen kommer du få kunskaper hur du kan arbeta med olika kvalitéer på tyger, måla/trycka på tyg och stygnens variationsmöjligheter för att skapa ditt eget grafiska broderi.

Ledare

Renée Rudebrant har varit verksam som konstnär och formgivare i 40 år med det textila uttrycket som grund. Hon har gett ut flera böcker inom broderi, undervisat inom det textila ämnet och har deltagit flera utställningar med sin konst. Renée ger numera endast ett fåtal inspirationskurser.

Datum

Helgkurs lördag och söndag kl 9.30-16 båda dagarna. I priset ingår fika men lunch ordnar du på egen hand antingen på stan eller medhavd. Det finns pentry med kyl och micro.

Förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper inom broderi men vill pröva på hur man kan arbeta med komposition för att skapa grafisk broderier.

Plats

Våra lokaler finns i vid busstorget i centrala Norrtälje. Vid kurs där deltagarna träffas fysiskt följer vi rekommendationer från FHM och tar hänsyn till varandra. Kursen kan ställas om till distans om situationen kräver det, viss ändring av upplägg kan då ev. ske.

Pris och Rabatt

Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här

För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Arrangemangsnummer: 438359

Ledare

Renée Rudebrant

Kontaktperson