Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Norrtälje

Friskvård med shinrin yoku

Shinrin Yoku - begreppet myntades i Japan på 1980-talet och betyder bokstavligt talat att "bada i den atmosfär som finns i skogen". Shinrin yoku är en metod (form av mindfulness) för välbefinnande, lugn och harmoni som används i många länder runt om i världen för sina hälsobringande effekter, bl a minskad stress, sänkt blodtryck och stärkt immunförsvar.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 13:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Pris

300 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplägg

Denna eftermiddag erbjuder vi en möjlighet att få prova på Shinrin Yoku under några timmar i skogen. Vi genomför detta vid minst 6 deltagare så anmäl dej och vi återkommer med mer info.

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs. Men en förmåga att kunna gå, sitta och röra sig i skogen.

Klädsel

Oömma och bekväma kläder som tål väder och vind. Och ta gärna med en termos med varm dryck. Ett sittunderlag kan vara bra för att kunna sitta ned en stund.

Plats/lokal

Utomhus i ett skogsområde vid Färsna gård i närheten av Norrtälje stad. Lokalbuss går från Norrtälje busstation.

Ledare

Ledaren har lång erfarenhet av att leda kurser i yoga, retreater, medicinsk tai chi qigong och mindfulness. Hon har nu utforskat denna form av mindfulness och vill sprida detta till fler.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 435765

Ledare

Mary-Ann Thysell Nässlander

Kontaktperson