Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Fortsättningskurs steg 2 i spanska - dagtid och digitalt

Är du nyfiken på att förbättra din grundläggande spanska för resan eller bara komma igång med ett nytt språk? Då är detta kursen för dig!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 9:00 - 10:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Plats

På distans

Pris

975 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi startar en ny kurs i spanska som börjar i de sista kapitlen i läroboken Caminando 3 och sedan fortsätter i Caminando 4. Om du inte redan har någon av böckerna räcker det att köpa Caminando 4 och vi skickar dig det du behöver från Caminando 3 digtalt.

Under denna kurs så jobbar vi vidare med att lära oss konversation på spanska, grammatik och att bygga upp ett ordförråd. Kursen riktar sig till dig som vill utveckla din spanska men kan lite grunder redan. Vi börjar på kapitel 5 i läroboken Caminando 3 och sedan gå vidare till Caminando 4 som du själv köper eller lånar. Bara läroboken behövs.

Du som inte varit med förra terminen kan få stöd och uppgifter av ledaren så att du kommer ikapp. Välkommen!

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Kursupplägg

Undervisningen sker på både svenska och spanska utifrån gruppens nivå. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Varje vecka får ni hemuppgifter att lösa på egen hand. För att kunna delta måste du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. Observera att kursen endast ges på dagtid, måndagar.

Vår ledare

Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsnummer: 602737

Kontaktperson