Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

EKERÖ

Ekerö körvecka 7-11 augusti 2023

Upplägg för Ekerö körvecka 2023

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

5 tillfällen, 40 studietimmar

Pris

2300 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Välkommen till Ekerö körvecka 2023!

Ekerö körvecka återkommer varannat år och 2023 går vi vidare med förra gångens succéinnehåll. Det blir en vecka då du som körsångare kommer att kunna utveckla din röst, bli medveten om ditt sceniska uttryck och sjunga tillsammans. Vi kommer att sjunga ett axplock ur tidigare körveckors repertoar med musik av Steve Dobrogozs, Monica Dominique, Elise Einarsdotter och Katarina Henrysson. Dessutom presenterar vi nyskriven sång av årets pianist Simon Berggren. Körveckan avslutas med en konsert i Ekebyhovskyrkan på fredag kväll och en avslutningsmiddag där Ulf Sterner kockar åt oss.

Datum

Körveckan pågår måndag till fredag, 7 - 11 augusti. Ett detaljerat schema skickas ut tillsammans med besked om du får plats på Körveckan.

Ledare

Vi har glädjen att ha Susanne Carlström som leder oss i Anti aging - en metod som får rösten att hålla sig vital genom livet. Anci Hjulström leder oss i det sceniska uttrycket och arbetet, och Kerstin Baldwin Sterner leder oss i körsången.

Pris

Priset för hela veckan, inklusive fika och lunch varje dag samt avslutningsmiddagen, är 2 300 kronor.

Anmälan

Anmälan är bindande och öppen till 31 maj. Det är först till kvarn som gäller, med viss reservation för att få till en vettig stamfördelning.

Avanmälan och ångerrätt

Deltagaravgiften faktureras i samband med att vi bekräftar din plats i Ekerö körvecka, senast i mitten av juni. Fakturan ska betalas inom 20 dagar från faktureringsdatumet. Observera att anmälan är bindande. Om du avanmäler dig fram till 17 juli kommer vi att debitera dig 50% av deltagaravgiften. Därefter kan deltagaravgifter återbetalas mot sjukintyg. Sensus allmänna anmälningsvillkor hittar du här.

Arrangörer

Ekerö körvecka 2023 genomförs av Ekerö pastorat med stöd av Sensus studieförbund.

Arrangemangsnummer: 301308

Ledare

Kerstin Baldwin Sterner

Kontaktperson