Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

Diplomerad HR-specialist - kvällstid

Utbildningen ger dig teoretisk och praktisk kunskap om samtliga moment som ingår i HR-rollen. Som diplomerad HR-specialist kan du trygg utföra HR-arbetet på såväl individ, grupp och organisationsnivå.

Startdatum

18 september 2024

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Omfattning

54 tillfällen, 216 studietimmar

Plats

På distans

Pris

119700 kr

Utbildningen ger dig kunskap om teorier och modeller för strategiskt, taktiskt och operativt arbete inom HR-området. Målet är att du ska känna dig säker att direkt kunna omsätta teorin i praktiskt i arbetet inom samtliga processer som ingår i HR-rollen. 

Utbildningen ges på distans en kväll i veckan på mötesplattformen Zoom under cirka 15 månader. Det möjliggör att du kan arbeta och studera parallellt. Träffarna leds av ledare som själva är verksamma inom HR-området. Teori blandas med praktiska uppgifter. Ledaren finns tillgänglig för frågor och ger dig personlig feedback på dina uppgifter. Mellan de ledarledda tillfällena lägger du ner motsvarande tid på självstudier. 

Vi eftersträvar små grupper och lägger särskilt vikt vid dialog, diskussion och reflektion. Som bonus får du ett yrkesnätverk som du kan vända dig till under och efter utbildningen. 

Mer information om utbildningen

Deltagarröster

Pris
119.700 kronor. Det tillkommer en kostnad på cirka 6.000 kronor för litteratur som deltagaren själv betalar. Det finns möjlighet till kostnadsfri delbetalning.

För ytterligare information kontakta:
Verksamhetsutvecklare Alexandra Nagorka, 070-963 30 09, alexandra.nagorka@sensus.se 

 

Arrangemangsid: 1588864

Ledare

Marcus Gustavsson

Sara Norrby Wallin

Pierre Figéus

Ronja Morales Nilsson

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter