MALMÖ

Diplomerad HR-specialist

Att arbeta som HR-specialist innebär att arbeta med HR-frågor på såväl operativ som strategisk nivå. Det innebär att arbeta med individer, grupper och organisation. Sensus utbildning till HR-specialist ger dig möjlighet att utvecklas inom dessa områden.

Startdatum

14 februari 2022

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 9:30 - 16:00

Omfattning

27 tillfällen, 216 studietimmar

Lokal/rum

Känsla

Pris

113700 kr

Målet med utbildningen är att du skall tillägna dig kunskap och förståelse som gör att du kan tillämpa teorier och modeller för strategiska, taktiska och operativa beslut inom företag eller organisation, speciellt med hänsyn till HR-frågor. Du kommer att få en generalistkompetens som gör att du känner dig trygg i din roll som HR-specialist.

Utbildningen vänder sig till alla som har personalarbete som sin huvudarbetsuppgift. Den vänder sig också till chefer på samtliga nivåer.

Utbildningen pågår under ca 1,5 år och genomförs en heldag varannan vecka vilket gör att du kan studera och arbeta parallellt.

Pris 113 700 kr exklusive litteratur

Covid-19

Utbildningen genomförs i första hand på plats i Sensus kurslokaler. Som deltagare kan du välja att deltaga fysiskt eller via den digitala mötesplattformen Zoom vid kurstillfällena.

Mer information om utbildningen

Hela innehållet i detalj

Deltagarröster

Arrangemangsnummer: 905890

Ledare

Tomas Wallin

Katrin Edström

Kontaktperson