Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Foto: Scandinav bildbyrå

Distans

Diplomerad HR-specialist

Att arbeta som HR-specialist innebär att arbeta med HR-frågor på såväl operativ som strategisk nivå. Det innebär att arbeta med individer, grupper och organisation. Sensus utbildning till Diplomerad HR-specialist ger dig möjlighet att utvecklas inom dessa områden.

Startdatum

1 februari 2022

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

28 tillfällen, 216 studietimmar

Plats

På distans

Pris

113700 kr

Målet med utbildningen är att du skall tillägna dig kunskap och förståelse som gör att du kan tillämpa teorier och modeller för strategiska, taktiska och operativa beslut inom företag eller organisation, speciellt med hänsyn till HR-frågor. Du kommer att få en generalistkompetens som gör att du känner dig trygg i din roll som HR-specialist.

Utbildningen vänder sig till alla som har personalarbete som sin huvudarbetsuppgift. Den vänder sig också till chefer på samtliga nivåer.

I detta digitala upplägg arbetar vi i nära samarbete på distans. Träffarna genomförs på mötesplattformen Zoom. Teori varvas med praktiska övningar och reflektion. Mellan träffarna arbetar du med uppgifter som fördjupar ditt lärande.

Utbildningen pågår under ca 15 månader och genomförs en heldag varannan vecka vilket gör att du kan studera och arbeta parallellt. De två första tillfällena, 1 februari och 8 februari genomförs utbildningen som halvdagar 17:00-20:00.

Mer information om utbildningen
Hela innehållet i detalj
Deltagarröster

För ytterligare information och anmälan kontakta:
Peter Östberg, peter.ostberg@sensus.se, 0470-70 73 05
Maria Ljung, maria.ljung@sensus.se, 0470-70 73 02
Sören Johnsson, soren.johnsson@sensus.se, 0470-70 73 19

Arrangemangsnummer: 41692

Ledare

Pierre Figéus

Sara Norrby Wallin

Peter Linder

Björn Pettersson

Kontaktperson