Uppsala - våra replokaler

I Sensus musik jobbar vi omfattande med musikverksamhet. Vi stöttar dig som spelar i band eller producerar musik, vi hjälper föreningar och vi kan även hjälpa dig att komma igång med att göra musik.

Vi på Sensus jobbar med många lokala arrangörer och spelställen. En stor del av vår verksamhet går ut på att arrangera spelningar där du som ansluten till Sensus har chans att få spela.


Vi jobbar också med att verka för en inkluderande och jämställd musikscen.

Här är några av de saker som vi kan hjälpa dig med:

  • Starta en studiecirkel så kan ni få hjälp och stöd
  • Hitta en replokal
  • Fixa spelningar
  • Arrangera egna spelningar
  • Spela in i studio
  • Låna utrustning
  • Clinics, workshops och föreläsningar
  • Starta intressanta kurser efter dina önskemål


Våra replokaler!

Behoven är olika så våra lokaler är olika. Några lokaler är redan utrustade, så att det bara är att komma och repa, andra får man utrusta själv.

Ekeby: I Ekeby driver Sensus fyra replokaler med reptider närsomhelst. Priserna beror på lokalens storlek. Minst två band i varje lokal.
Pris outrustad lokal: Från 800kr/band och månad.
Pris utrustad lokal: 500kr /månad

Femman: I Boländerna är det fria kulturhuset Femman beläget. Sensus driver där en lokal utrustad med backline och PA och man har tillgång till flera reptider i veckan. Reptider finns hela dygnet.
Pris: 700kr/band och månad.

Kastellparken: I Nyby är finns två replokaler för den som vill repa på flexibla tider. Två band i varje lokal.
Pris: 500kr per månad.

Café Genomfarten: Utrustad replokal i kafémiljö som drivs i samarbete med ungdomsgården. Här gäller en åldersgräns på max 19 år. Vårt samarbete med Café Genomfarten gör det också möjligt att enkelt kunna få spelningar där!
Pris: 200kr/band och månad.

Sävja kyrka: Här finns en utrustad replokal främst för ungdomar. All utrustning finns och det är bara att komma igång. Här finns också möjlighet att få spelningar!
Pris: Gratis med studiecirkel i Sensus

Sävja Kulturcentrum: Här finns en utrustad replokal främst för ungdomar. All utrustning finns och det är bara att komma igång.
Pris: 50kr/timmen med cirkel hos Sensus, gratis för dig under 25.

Stenhagens Kulturcentrum: Här finns en utrustad replokal främst för ungdomar. All utrustning finns och det är bara att komma igång.
Pris: 50kr/timmen med cirkel hos Sensus, gratis för dig under 25.

Möbeln, Tierp: En utrustad replokal och studio med allt som behövs för att komma igång.
Pris: Gratis för ungdomar, 50kr/timme för vuxna band med studiecirkel hos Sensus

För bokningar eller övriga frågor, kontakta Staffan Ljunggren på 070-170 61 84 eller anmäl intresse här: startacirkel.se

* Gränby studio: I vår nyrestaurerade studio huserar vår hip hop och musikproduktionsverksamhet för ungdomar upp till 19. Här finns några kvällstider att nyttja för Sensus studiecirklar. Ljudkort finns på plats men ta med egen dator för att kunna jobba.
Pris: 200kr/grupp och månad.