Uppsala - våra replokaler

I Sensus musik jobbar vi omfattande med musikverksamhet. Vi stöttar dig som spelar i band eller producerar musik, vi hjälper föreningar och vi kan även hjälpa dig att komma igång med att göra musik.

Vi på Sensus jobbar med många lokala arrangörer och spelställen. En stor del av vår verksamhet går ut på att arrangera spelningar där du som ansluten till Sensus har chans att få spela.


Vi jobbar också med att verka för en inkluderande och jämställd musikscen.

Här är några av de saker som vi kan hjälpa dig med:

  • Starta en studiecirkel så kan ni få hjälp och stöd
  • Hitta en replokal
  • Fixa spelningar
  • Arrangera egna spelningar
  • Spela in i studio
  • Låna utrustning
  • Clinics, workshops och föreläsningar
  • Starta intressanta kurser efter dina önskemål


Våra replokaler!

Behoven är olika så våra lokaler är olika. Några lokaler är redan utrustade, så att det bara är att komma och repa, andra får man utrusta själv.

* Ekeby: i Ekeby driver Sensus fyra replokaler med reptider twentyfour seven. Priserna beror på lokalens storlek. Minst två band i varje lokal.
Pris: Från 700kr/band och månad.


* Domkyrkocentrum: En centralt belägen replokal precis nedanför Domkyrkan. Den är utrustad med backline och PA och man har tillgång till en reptid i veckan.
Pris: 600kr/band och månad.


* Femman: I Boländerna är det fria kulturhuset Femman beläget. Sensus driver där en lokal utrustad med backline och PA och man har tillgång till flera reptider i veckan. Reptider finns hela dygnet.
Pris: 700kr/band och månad.


* Gränby studio: i anslutning till vår studio finns en utrustad repa. En-två kvällstider i veckan. Ungdomar har förtur.
Pris: 100kr/band och månad.


* Café Genomfarten: Utrustad replokal i kafémiljö som drivs i samarbete med ungdomsgården. Här gäller en åldersgräns på max 19 år. Vårt samarbete med Café Genomfarten gör det också möjligt att enkelt kunna få spelningar där!
Pris: 200kr/band och månad.


* Sävja kyrka: här finns en utrustad replokal främst för ungdomar. All utrustning finns och det är bara att komma igång.
Pris: Gratis med studiecirkel i Sensus


* Sävja fritidsgård: här finns en utrustad replokal främst för ungdomar. All utrustning finns och det är bara att komma igång.
Pris: Gratis för ungdomar, 50kr/timme för vuxna band


* Tunets replokal: För dig som går i högstadiet finns en utrustad replokal som drivs i samarbete med fritidsgården. Här gäller en åldersgräns på max 16 år. All utrustning finns och det är bara att komma igång.
Pris: Gratis med studiecirkel i Sensus


* Tierps kyrka: En utrustad replokal och studio med allt som behövs för att komma igång.
Pris: Gratis för ungdomar, 50kr/timme för vuxna band

För bokningar eller övriga frågor, kontakta Staffan Ljunggren eller Wilhelmina Ehnwall på 070-170 61 84 eller anmäl intresse här: startacirkel.se