Parkhuset i Västerås

Varmt välkomna alla till Parkhuset – vårt största musikhus i Västmanland med ett dussintal replokaler i ett gammalt bankvalv.

Musikhuset i bankvalvet

I ett gammalt bankvalv i centrala Västerås finns Parkhuset med sina 13 replokaler. De flesta rum har flytande golv, dubbeldörrar och extra ljuddämpning. Musikhuset är obemannat med övervakat.

Här finns internet och som medlem har du gratis tillgång till omfattande live-utrustning för både ljud och ljus. En släpkärra går att låna.

Kopplat till musikhuset finns en modern, professionell inspelningsstudio inklusive kompetent tekniker där du kan boka in dig kostnadsfritt. Nytt från 2020 är det nu finns teknisk utrustning för live-streaming direkt från studion.

Musikrelaterade kurser och cirklar

I Parkhuset finns möjlighet till regelbundna kurser i liveteknik, studioinspelning, instrumentbygge samt givetvis rådgivning i musikproduktion, musikjuridik och mycket annat.

Du kan också låna instrument och förstärkare vid behov och har du något som är trasigt finns det goda chanser att kunna få det lagat i verkstaden (minst en av våra medarbetare har ett förflutet som gitarrtekniker!).

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Gör din intresseanmälan här.

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Hitta

Här finns Parkhuset

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning