Bild: Olle Kilström

Musikhuset i Halmstad

Sensus musikhus i Halmstad är beläget i en gammal gård från 1800-talet. Här finns 10 replokaler och möjlighet att låna utrustning och instrument.

Genom att starta en studiecirkel hos Sensus i Halmstad får du och du spelar med möjlighet att nyttja replokaler både med egen utrustning eller låna utrustning och instrument av Sensus.

I huset finns också YAM Studio som driver studiecirklar för att utveckla unga musiker i ljudproduktion, låtskrivande, textförfattande och inspelning.

Huset har ett litet kök med gemensamhetsyta och en arbetsbänk för enklare reparation och underhåll av instrument.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Utrustad lokal

I den utrustade lokalen finns trummor, förstärkare, instrument, PA-system och det mesta man behöver för att komma igång och spela populärmusik. Lokalen delas av flera grupper och utrustningen hålles i gott skick. Fördelen med en utrustad lokal är att ni som band kan komma igång och musicera direkt utan att behöva köpa egen musikutrustning. Vår personal hjälper alltid till och visar hur tekniken fungerar.

YAM Studio

Letar du efter en plats att spela in din musik? eller kanske du är intresserad av att lära dig att skapa din egna musik? då är du varmt välkommen till oss på YAM studio. Vi är en trio eldsjälar som tillsammans med Sensus har startat en plats för just dig!

Hos oss finns möjligheten att lära sig:

  • Musikproduktion
  • Rap
  • Sång
  • Ljudteknik
  • Beatmaking
  • Filmskapande

...och mer!

Är du redan en etablerad musiker som bara söker en stabil studiomiljö för dina inspelningar så finns utrymmet för dig också. Vi arbetar som ett kollektiv för att ta del av varandras talanger och erfarenheter, där samarbetet ligger i fokus för att sprida Halmstads moderna kultur ut till resten av världen.

Kontakta Sensus för att komma i kontakt med oss!

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning