Ganymeden i Linköping

Sensus Studios Ganymeden är Linköpings största musikhus med 35 replokaler beläget i två plan i huset. Här finns även ett fikarum med kaffe- och varuautomater och obegränsat med parkeringsplatser.

Sensus Studios Ganymeden byggdes under 2016/2017 och består främst av replokaler som musiker hyr och utrustar på egen hand men lokalerna kan även användas för annat skapande inom kulturområdet. Kravet är att det ska bedrivas cirkelverksamhet. Därutöver finns två utrustade replokaler där band som själva inte har tillgång till egen utrustning kan boka in sig och repa 1-2 gånger i veckan.

I vårt lilla fikarum kan du ta en paus och snacka över en kaffe med andra som har verksamhet i huset.

Ganymeden ligger ungefär 10 minuters promenad från centralstationen i Linköping och i närheten finns både busshållsplats och gratis bilparkering.

Hela huset är larmat med kameraövervakning.

Under år 2018 flyttades den mer "öppna" delen av verksamheten (såsom inspelningsstudio, produktionsstudios och kursverksamheter) från Ganymeden till kulturhuset Skylten som är mer anpassad för den typen av verksamhet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Följ oss på Facebook

Se aktuell information, klipp från konserter och mycket annat på vår Facebook-sida!

Följ här

Mer information om våra lokaler på Ganymeden

Egna studios

Vi har 25 lokaler där man kan bedriva cirkelverksamhet med egen utrustning. Man kan hyra lokalen som ett enskilt band eller gå ihop flera band som delar. De egna lokalerna finns i olika storlekar mellan 15m2 och 27m2. Man har tillgång till sin lokal dygnet runt året om. Lokalerna är utrustade med larm och är kameraövervakade. Vi har även tillgång till fri parkering och närhet till kollektivtrafik. Vi har även en mindre lounge där du kan ta en paus öven en fika och träffa andra musiker i huset.

Utrustade replokaler

Vi har 2 st fullt utrustade replokaler med komplett backline där du delar lokalen med andra band från vår cirkelverksamhet. Du kan ha 1 eller 2 fasta tider i veckan samt möjlighet att repa på fria tider. Bokning av de fria tiderna görs nedan:

Utrustad Replokal Blå

Boka

Utrustad Replokal Röd

Boka
Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Hitta

Här finns Ganymeden

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning