Norrköping – Kontorslokaler och kontorsplatser uthyres

Välkommen till oss på Sensus studieförbund i Norrköping. Just nu har vi tre lediga kontorslokaler och flera lediga kontorsplatser i vårt mysiga kontor på Teatergatan 3 i centrala Norrköping. Vi söker hyresgäster som företrädelsevis arbetar inom civilsamhället och vill hyra in sig hos oss långsiktigt.

Uthyres

Kontorslokaler

Kontorslokal 1

BESKRIVNING: 19 kvm

PRIS: Från 4 750 kr/månad

Kontorslokal 2

BESKRIVNING: 11 kvm

PRIS: Från 3 000 kr/månad

Kontorslokal 3

BESKRIVNING: 17 kvm

PRIS: Från 4 250 kr/månad

Uthyres

Kontorsplatser

Kontorsplats

BESKRIVNING: Kontorsplats i delat öppet kontorslandskap

PRIS: Från 2 000 kr/månad

Vi som arbetar här

Sensus är ett studieförbund och vi arbetar med folkbildning. Vi skapar mötesplatser för bildning och kultur i hela Sverige. Läs mer om oss här. På vårt kontor i Norrköping arbetar tio medarbetare med folkbildningsverksamhet. På kvällstid samlas deltagare i studiecirklar i måleri, dans, matlagning, samtalsgrupper och annan föreningsverksamhet.

Om Sensus kontor i Norrköping

UTHYRES: Tre kontorslokaler och flera kontorsplatser i öppet kontorslandskap.

ADRESS: Teatergatan 3, 60222 Norrköping.

HYRA: Kontakta oss för offert.

TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse.

VÅNINGSPLAN: 1 (markplan).

BEKVÄMLIGHETER: Fullt utrustat kök, kaffe, toaletter/WC, kopiator, WiFi, möjlighet att hyra konferens- och mötesrum samt danssal vid behov.

OMGIVNING: Lokalerna ligger central beläget i Norrköping med närhet till butiker, restauranger, caféer och annan service.

KOMMUNIKATIONER: 250 meter från Norrköping resecentrum med goda förbindelser med kollektivtrafiken, parkeringsplats utanför huset (först till kvarn).

Bildgalleri

Hitta hit

Teatergatan 3, Norrköping

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.