Laröd

World Sacred circle dance day

Kom och fira World sacred circle dance day!

Startdatum

10 juli 2022

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 14:00 - 17:00

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Plats

UtomhusLarödbadens Strandäng

Serpentinvägen 25284 Laröd

Pris

80 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi dansar för lust och glädje, för inlevelse i olika danser, båda urgamla och pinfärska, för mod och gemenskap i ett HÄR och NU. Samtidigt med andra dansare över hela världen får vi fira och njuta av dansens kraft. VÄLKOMNA ATT DELA LJUS OCH KÄRLEK I DANSENS VIRVLAR!

VAR

LARÖDBADENS STRANDÄNG strax söder om P-platsen. Vid regn: ANDREASGÅRDEN Hittarpsvägen 5, Laröd.

HIITTA HIT

MED BUSS 8 från Helsingborg C-Serpentinvägen ca 15 min.; gång till stranden ca 10 min. Vid regn: avstigning Laröd skolvägen, gång till lokalen (som ligger synlig till höger i färdriktningen) ca 3 min. MED BIL: Gamla Larövägen - Serpentinvägen hela vägen ner till stranden. Vid regn: Gamla Larödvägen - vänster mot Hittarp - höger skylt Svenska kyrkan.

KOSTNAD

Gåva 80.- eller mer som går oavkortat till Ukraina via Röda Korset , på plats kontant alt. swish. Kom gärna i god tid för att klara av detta!

ANMÄLAN

Senast 7/7 Vädrets makter avgör om vi kan dansa ute - alla anmälda får besked 10/7 ca kl.9.

ÖVRIGT

Ta med All din danslust och fika för pausen! För den badlystne finns brygga i närheten. Toalett finns strax norr om P-platsenVi dansar Coronasäkert - bomullsvantar finns till utlåning för dem som önskar.

DANSLEDARE

ANNA-CHRISTIN MARTINSON, diplomerad i Heliga danser (Pia Lamberth), Rituell dans (Brita Haugan) och Universella Fredsdanser (Cajsa Ty).

Arrangemangsnummer: 322941

Ledare

Anna-Christin Martinson

Kontaktperson