Distans

Vill du prata om döden? Distanscirkel

Alla tänker på det ibland. Att vi ska dö, att andra ska dö. Men är det alls något att bry sig om? Vi kommer ju ändå inte att få svar på frågan om vad döden innebär så länge vi lever.

Startdatum

22 april 2021

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Denna samtalscirkel utgår från boken Den ofrånkomliga gåtan och en studiehandledning som medarbetare på Sensus tagit fram i samråd med författarna för att grupper själva ska kunna samlas och samtala öppet kring svåra frågor kring döden, livets slut och hur detta påverkar oss i vardagen.

För att delta i denna studiecirkel anmäler du dig här och cirkeln planeras att starta den 22 april. Vi skickar då ut en kallelse med en länk till ett mötesrum i Zoom där ni träffas under 6 veckor (eller mer om ni så vill). Du som deltar köper själv boken och tillsammans i gruppen följer ni studiehandledningen som innehåller läsinstruktioner, tips på övningar samt diskussionsfrågor för varje träff.

Studiehandledningen är gratis så om ni är en grupp vänner, föreningsaktiva eller andra konstellationer som vill använda den i en egen studiecirkel går det bra att kontakta oss på Sensus.

Kontaktperson