Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Scandinav Bildbyrå

KALMAR

Vilka är våra mänskliga rättigheter?

I denna cirkel läser vi tillsammans boken ”Människorätt” och diskuterar utifrån den både historiska och dagsaktuella händelser.

Startdatum

16 september 2020

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Rättigheten

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

I cirkeln möts vi med olika bakgrund för att ta del av varandras tankar. Tillsammans lär vi oss om mänskliga rättigheter enligt FN:s deklaration. Vi planerar att träffas på onsdagar kl 18:00-19:30. Cirkeln startar vid full grupp. Den som anmält intresse blir underrättad om detta via mejl. Informationen uppdateras även på webben.

Cirkeln är gratis och boken går att låna genom Sensus. Ledare för cirkeln är medlemmar från Amnesty i Kalmar.

Arrangemangsnummer: 52321

Ledare

Ulla Lind

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.