Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALMAR

Vi ställer om - Helena Tinnert och företagens omställning (INSTÄLLT)

"Vi ställer om" är en workshopserie i Kalmar där vi inspireras och informeras om olika aspekter av ett hållbart samhälle och omställning i stort och smått. Med rätt strategi finns det en enorm potential att skapa värde för ditt företag – medarbetare, kunder och investerare. I denna workshop visar Helena Tinnert dig vägen för att bygga en hållbar affär så att du kan fokusera på att maximera nytta för företaget och samtidigt bidra till samhället ni verkar i och planeten vi lever på. VARFÖR? VAR ska vi börja? Och HUR gör man?

Datum

8 maj 2023

Dag

Måndag

Tid

Kl 17:15 - 20:00

Pris

Kostnadsfritt

Vi öppnar dörrarna och bjuder in till fika till självkostnadspris från kl 17:15 och Helena börjar prata kl 17:45.

Kvällens tema: företagens omställning

Med en djup förankring i sina värderingar kopplar Helena affärsnytta till hållbarhet med innovativa tankar och målet i sikte. Med nyfikenheten i en nybörjares sinne har vi förmågan utveckla tillit, öppenhet och trygghet tillsammans. Och när vi finner kraften i att göra vårt bästa med de förutsättningar vi har kan vi uppnå gemensamma mål utan att lämna någon gömd eller glömd.

Ledare

Helena Tinnert är Thought Leader och förändringsledare inom hållbar utveckling och cirkulär ekonomi. Helena har haft förtroende i flera ledande befattningar inom svensk industri i mer än 25 år, huvudsakligen med uppgift att leda, utveckla och förändra verksamheter efter omvärldens behov och efterfrågan med tydliga krav på utveckling. Hon tycker om att skapa motivationsklimat som bygger på glädje, lärande och tillit och fylls av energi när hon får se andra människor lyckas, må bra och växa.

Arrangemangsnummer: 601497

Kontaktperson