Bild: Anna Karlsson

KALMAR

Vi ställer om - Anna Karlsson från Kalmar energi berättar om energisystemet

”Vi ställer” om är en workshopsserie i Kalmar med syfte att informera och inspirera till egna initiativ i den nödvändiga omställningsprocess vi har framför oss enligt målen i Agenda 2030. Nu bjuder vi in till en dialog kring framtida energisystem dess utmaningar och möjligheter. Anna Karlsson, VD på Kalmar Energi inleder med en inflygning över det svenska energisystemet och dess koppling till Europa för att sedan komma ner i det lokala perspektivet.

Datum

28 mars 2023

Dag

Tisdag

Tid

Kl 17:15 - 20:00

Pris

Kostnadsfritt

Vi ser fram emot spännande diskussioner om hinder och möjligheter för att säkra behovet av energi framåt.

Kvällens tema

Vi för en dialog kring den energimix som Sverige har och vilka för och nackdelar de olika kraftslagen har för att bidra till ett stabilt och hållbart system. Klarar vi att möta det ökade behov som uppstår när Sverige elektrifieras och vad är det egentligen för skillnad på energi och effekt? Kan det bli brist på båda? Målet är att räta ut lite frågetecken och tillsammans lotsa oss fram i den svåra frågan – hur ser framtidens energisystem ut?

Tider

Fika till självkostnadspris erbjuds från klockan 17:15 och själva föreläsningen med workshop startar klockan 18:00 och pågår till klockan 20:00.

Vi blir max 50 personer och vi vill gärna ha din anmälan senast 5 dagar innan.

Arrangemangsnummer: 601495

I samarbete med

Kontaktperson