Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

ÖSTRA LJUNGBY

Vi dansar till Bachs Juloratorium

Julevangeliet som dans och rörlig meditation

Startdatum

5 februari 2022

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 13:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 5 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi dansar och fördjupar oss i några danser koreograferade av Wilma Vesseur till musik från Bachs juloratorium. Danserna är enkla och kraftfulla och musiken medryckande. Det har blivit en tradition att dansa Juloratoriet i Helsingborg vid den här tiden. Under eftermiddagens lopp hinner vi både öva och njuta av danserna och texterna. De som inte dansat Juloratoriet tidigare ”bärs med” av de som varit med tidigare och är lika välkomna! Vi dansar till Bachs Juloratorium i Källna sockenstuga kl. 13-16. Kl. 16 firar vi mässa med Heliga danser i Källna kyrka. Då dansar vi Juloratoriet som vi övat det.

Förkunskaper

både nybörjare och mera vana dansare lika välkomna

Ledare

Karin Fors, diplomerad dansledare och församlingspedagog, Annika Linderfalk, präst och diplomerad dansedare

Mer/Övrig Information

Eftermiddagen kostar inget men ta med något till fikat (kaffe/te finns). Det är bra om du anmäler dig så att vi vet hur många vi blir. För mer info samt anmälan, kontakta [Karin Fors] (mailto:karin.fors@telia.com)

Arrangemangsnummer: 322305

Ledare

Karin Fors

Kontaktperson