Distans

Välkommen på digital ledarträff med Tessan och Sofia!

Du är ledare i samarbete med två av Sensus mest tacksamma verksamhetsutvecklare och nu vill vi avsluta terminen med en gemensam träff digitalt eftersom det var så trevligt i julas.

Startdatum

1 juni 2023

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplägg

Du anmäler dig i förväg (minst 7 dagar för att hinna få ditt träff-paket skickat till dig på posten) och loggar in tillsammans med oss på Zoom och andra ledare för att avsluta terminen med lite fortbildning och samkväm. Förbered dig med något trevligt att dricka och ta fram brevet och det material vi skickat till dig. Vi presenterar oss, hyllar vår insats för folkbildningen och alla deltagare som vi berört med våra cirklar och kurser innan vi säger hejdå för sommaren.

Du som blivit inbjuden till detta har varit ledare för en kurs, cirkel eller kulturarrangemang under 2023 med Tessan Nordeman eller Sofia Jaeger som kontaktperson på Sensus. Vi träffas för att utbyta erfarenheter, lära oss något nytt och skapa ett sammanhang då ledaruppdraget ofta är ensamt. Alla ni som gjort teater, dans, trädgårdskurser, språkutveckling, mathantverk, bokcirklar och samtalscirklar möjliga - ni är hjältar! Förutom att ni var och en gör ett fantastiskt jobb så skapar vi tillsammans en helhet och en bredd i folkbildningen som är ganska häftig. Välkommen till en After Cirkel (istället för Ater Work) med oss!

Tessan Nordeman och Sofia Jaeger, Verksamhetsutvecklare i Kalmar, Växjö och digitalt

Arrangemangsnummer: 600703

Kontaktperson