Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Välkommen på digital ledarträff med Tessan och Sofia!

Du är ledare i samarbete med en av Sensus mest tacksamma verksamhetsutvecklare och nu vill jag avsluta året med en gemensam träff digitalt med er alla! Ett nytt grepp: digital ledarträff!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 20:00

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Upplägg

Du anmäler dig i förväg (minst 7 dagar för att hinna få ditt träff-paket skickat till dig på posten) och loggar in tillsammans med oss och andra ledare för att lägga det här året (och förhoppningsvis alla listor) till handlingarna. Förbered dig med något trevligt att dricka och ta fram paketet du fått skickat till dig så att du kan öppna det under träffen. Vi presenterar oss, hyllar vår insats för folkbildningen och alla deltagare som vi berört med våra cirklar och kurser innan vi säger hejdå för i år och avslutar med paketöppning på distans.

Du som blivit inbjuden till detta har varit ledare för en kurs, cirkel eller kulturarrangemang under året och för att se om vi kan träffas, alla ni som gjort teater, dans, trädgårdskurser, språkutveckling, mathantverk, bokcirklar och samtalscirklar möjliga. Förutom att ni var och en gör ett fantastiskt jobb så skapar vi tillsammans en helhet och en bredd i folkbildningen som är ganska häftig. Välkommen, och stort tack för i år!

Tessan Nordeman och Sofia Jaeger, Verksamhetsutvecklare i Kalmar, Växjö och digitalt

Arrangemangsnummer: 106993