Distans

Utmanande kommunikation – med dig själv och andra

För dig som vill fylla på med nya verktyg, byta erfarenheter med andra och bli mer bekväm i utmanande kommunikationssituationer

Startdatum

12 december 2023

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:00 - 11:30

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Utmanande kommunikation – med dig själv och andra

Som fackligt engagerad kommunicerar du i både lätta och svåra situationer, allt från att berätta om fackets roll till att delta i svåra samtal med arbetsgivare och medlemmar.

Den här workshopen/utbildningen är för dig som vill fylla på med nya verktyg, byta erfarenheter med andra och bli mer bekväm i utmanande kommunikationssituationer.

Under förmiddagen blandas genomgångar med erfarenhetsutbyte i mindre grupper. Utöver kommunikation med människor omkring oss berör vi också hur vårt inre samtal, vårt sätt att kommunicera med oss själva, påverkar hur vi mår och hur väl vi kommunicerar med andra.

 

Sara Norrby Wallin är kommunikationskonsult med fokus på kommunikation på jobbet. Sara utbildar, handleder och håller workshops i ämnen som svåra samtal, planerad kommunikation och coachande förhållningssätt.

Sara Norrby Wallin
www.byggasamarbete.se

Sista anmälningsdag 8 december.
Kostnad: Kostnadsfritt men väldigt viktigt att avanmäla sig om man får förhinder!
Zoomlänken mailas ut dagen innan föreläsningen.
Du kan ansluta till ett Zoom-möte även om du aldrig använt det innan och inte har ett konto.

Målgrupp: fackligt förtroendevalda, ombudsmän och andra anställda inom följande fackförbund: Unionen, Vision, Vårdförbundet, ST, Polisförbundet, Finansförbundet, Forena, Försvarsförbundet, Journalistförbundet, Scen & Film, SYMP, Tull-kust, Sveriges Lärare, Sveriges Ingenjörer.

Arrangemangsnummer: 506627

Kontaktperson