Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Trygg födsel med Doula

Ett webinar för dig som är gravida och partner, som önskar lära sig mer om doulans arbete och inverkan på födseln, tiden innan och efter! Under webinaret får du många olika tips på hur du kan trygga din kommande födsel oavsett om du anlitar en doula eller inte.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:30 - 21:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kursen riktar sig till gravida, partner och andra stödpersoner den gravida har. Nätverket runt en blivande familj.

Innehåll Under webinaret får du lära dig vad en doula är och fördelarna med att anlita en doula, vilka olika typer av doulauppdrag som finns och vad ett uppdrag går ut på. Du får också lära dig hur du själv kan jobba med dom födande krafterna den födande och bebisen har som minskar risken för komplikationer och ökar chansen för en födsel som blir stärkande och trygg. Under webinaret får du veta vilka val du har under en vaginal födsel och kejsarfödsel och hur du kan äga den som Din födsel.

Föreläsningen är onsdag den 15 juni kl 18.30-21.

Kostnad Kostnadsfri

Onlinekurs Kursen sker online. För att delta krävs dator med internetuppkoppling. Vidare instruktioner skickas ut inför kursstart.

Övrigt Kursen hålls endast med minst 6 deltagare. Anmälan är bindande.

Om oss

Mirali Rabb har arbetat som birthworker i 4 år som Doula och amningsrådgivare med inriktning på personer med psykisk ohälsa, PTSD, fysiska och psykiska funktionsvariationer. Hon är utbildad undersköterska med inriktning psykiatri och psykologi. Hon har gått krisutbildning riktad till personer under graviditet, födsel och postpartum samt en längre kurs riktad till personer i större kontext som befinner sig i en krissituation. Mirali är också akupressör, aromaterapeut och aktiv babyinstruktör. Mirali har personliga erfarenheter av komplex PTSD och psykisk ohälsa, samt fysisk och psykisk funktionsvariation. Stöd till personer med PTSD, psykisk ohälsa och funktionshinder är en ledstjärna i hennes arbete.

Ellika Skjutar arbetar som doula sedan 2år tillbaka och breddade tidigt sitt arbete som birthworker med en gravidyogainstruktörs-utbildning. Genom att hålla gravidyogakursen privat i hemmet samt i grupp delar hon med sig av många värdefulla verktyg att ta med sig in i födandet även till de kvinnor hon inte får ynnesten att doula. Med en bakgrund som mönsterkonstruktör och nu textilslöjdslärare på deltid utvecklar och syr Ellika också egna produkter med inriktning på just graviditet, födande och tiden postpartum. Du kan läsa mer om detta via hennes hemsida.

Arrangemangsnummer: 106363

Kontaktperson

Kontor