Bild: Scandinav Bildbyrå

Trädgårdskompisar i Vetlanda

Vill du tillsammans med andra öka dina kunskaper inom trädgård och få hjälp med något mindre projekt? I denna grupp träffas vi hemma hos varandra och lär oss tillsammans om trädgårdens alla utmaningar och möjligheter!

Startdatum

17 mars 2024

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 10:00 - 13:00

Omfattning

8 tillfällen, 24 studietimmar

Plats

Hemma hos deltagareRum hemma

Pris

100 kr

Antal platser kvar

Fullbokat

Upplägg 
I denna grupp träffas vi 1-2 gånger i månaden hemma hos varandra för att ta del av andras smarta lösningar, kunskap och idéer samtidigt som vi kan bidra med egen inspiration och handkraft under några timmar. Varje träff består av två delar och dagens värd är den som beslutar om vad vi gör först och sist: dels sitter vi ner tillsammans och får en presentation av dagens trädgård och eventuellt något särskilt intresse/kunskap som relaterar till detta.

Efter en liten fikapaus (knytisfika som vi bidrar med tillsammans eller om vi hellre väljer att dagens värd står för detta - det bestämmer vi på första träffen) går vi ut i trädgården och hjälper till med något större projekt eller insats tillsammans. Kanske beskär vi några träd, målar ett uthus, bygger ett staket eller gräver odlingsbäddar?

Handledning och material 
Sensus har tagit fram en särskild handledning för dessa cirklar som ni i gruppen kan välja att följa eller inspireras av. Handledningen innehåller förslag på diskussionsfrågor, ämnen och uppgifter att göra tillsammans. En person från Sensus är med endera digitalt eller fysiskt en stund på den första träffen för att hjälpa er igång.

Plats och insats
I denna cirkel lär vi av varandra och får inspiration och kunskap genom möten i varandras trädgårdar. Tillsammans avgör vi hur ofta vi vill träffas och vad vi ska prata om. Deltagarna driver själva gruppen framåt genom sitt engagemang.

Avslutning
Sensus finns som stöd under hela säsongen och vi avslutar årets trädgårdscirklar med en gemensam digital föreläsning i höst. Denna föreläsning kommer att vara kostnadsfri för dig som deltagit i en av dessa cirklar under året.

Arrangemangsnummer: 57569

Kontaktperson

Kontor