Trädgårdscirkel i Kalmar

Vill du tillsammans med andra öka dina kunskaper inom trädgård och få hjälp med något mindre projekt? I denna grupp träffas vi hemma hos varandra och lär oss tillsammans om trädgårdens alla utmaningar och möjligheter!

Startdatum

28 mars 2021

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 10:00 - 13:00

Omfattning

8 tillfällen, 24 studietimmar

Plats

Hemmen

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Upplägg

I denna grupp träffas vi 1-2 gånger i månaden hemma hos varandra för att ta del av andras smart lösningar, kunskap och idéer samtidigt som vi kan bidra med egen inspiration och handkraft under några timmar. Varje träff består av två delar och dagens värd är den som beslutar om vad vi gör först och sist: dels sitter vi ner tillsammans och får en presentation av dagens trädgård och eventuellt något särskilt intresse/kunskap som relaterar till detta. Efter en liten fikapaus (knytisfika som vi bidrar med tillsammans eller om vi hellre väljer att dagens värd står för detta - det bestämmer vi efter första träffen) går vi ut i trädgården och hjälper till med något större projekt eller insats tillsammans. Kanske beskär vi några träd, målar ett uthus, bygger ett staket eller gräver odlingsbäddar?

Plats och insats

I denna cirkel lär vi av varandra och får inspiration och kunskap genom möten i varandras trädgårdar. Tillsammans avgör vi hur ofta vi vill träffas och vad vi ska prata om. Sensus finns som stöd och kan bidra med några externa besökare/föreläsare under säsongen och deltagarna driver själva gruppen framåt genom sitt engagemang. Deltagandet är gratis.

Arrangemangsnummer: 53767

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.