Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MALMÖ

Tid att dansa en svit Corona danser tillsammans efter all tid av avstånd

danser förvandlas och förvandlar oss

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 18:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Plats

Sensus Malmö plan 2Sensussalen

Studentgatan 2 21138 MALMÖ

Pris

600 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Dansen har genom tiderna ledsagat människornas alla delar av livet från före födseln och långt in i efterlivet. I dessa Coronatider har vi behövt hitta danser som ger oss gemenskapen men också hjälper oss finna det egna dansansvaret, i balans, rytm och omtänksamhet om meddansarna. Jag har under 2020 utforskat hur danser kan fungera i detta nya och skapat en svit av danser på detta tema. Du möter danser menade att dansas tillsammans men på avstånd, de utnyttjar möjligheterna i cirkeln, rummet och mötena på sätt vi kanske inte upptäckt förut. Nya premisser ger möjlighet till nya upptäckter!

Förkunskaper

Detta är en fördjupningsworkshop i Heliga danser/cirkeldans för dig som dansat åtminstone någon gång förut

Ledare

Pia Lamberth arbetar sedan över 25 år med danser från många tider och kulturer. Hon leder dansgrupper, utbildar dansledare och arbetar med dans på allehanda sätt i seminarier och workshops. Hjärtesaken är det arv av mönster och berättelser som generationer av dansare burit till oss genom årtusenden och som återfinns även i moderna cirkeldanskoreografier. Pias dansarbete får klangbottnar av hennes olika tidigare liv som bl.a. litteraturforskare, lärare i analytisk psykologi och trädgårdsarbetare.

Pris

600 kr, men 300 för diplomerade dansledare aktiva hos Sensus Skåne-Blekinge, glöm inte meddela när du anmäler dig, sen är det försent. Priset inkluderar material och kaffe/te men inte lunch som kan ätas medhavd eller på stan. Vissa fackförbund har rabatt hos oss, kolla om ditt har det!

Arrangemangsnummer: 320979

Ledare

Pia Lamberth

Kontaktperson