Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LYCKE

Teaterföreställning Nattvarden av Lars Norén med Teater Tofta

I sommar bjuder Teater Tofta på Lars Noréns kraftfulla och spännande drama Nattvarden. Det blir känslofyllt under takbjälkarna i Magasinet på Tofta Herrgård när två bröder möts efter att just ha begravt sin mor.

Datum

3 augusti 2022

Dag

Onsdag

Tid

Kl 19:30 - 22:00

Plats

Tofta HerrgårdMagasinet

Tofta 200 44275 LYCKE

Pris

440 kr

Nattvarden är ett av Lars Noréns tidigare verk som skrevs redan 1983. Idag, över trettio år efter att pjäsen kom till liv är tematiken fortfarande aktuell – där den rör sig kring hur vi egentligen ska leva tillsammans. I Teater Toftas uppsättning har berättelsen flyttats fram till nutid och i Magasinets alldeles särskilda spelrum, kommer detta drama bli brännande nära. Om äktenskapet, om barnen, om längtan, om närhet och avstånd. Och över alltihop vakar mamman, vars närvaro är påtaglig i rummet.

Av: Lars Norén Bearbetning och regi: Göran Parkrud På scen: Daniel Adolfsson, Susanna Helldén, Lisa Parkrud och Carl-Markus Wickström Scenografi: Råger Johansson Ljus: Beate Persdotter Løken Rekvisita och producent: Anna Wikars Tekniker: Coppelia Bondeson Dekorsnickare: Stefan Westerberg Foto: Lina Ikse Grafisk form: Anders Wennerström

Spelas i Magasinet på Tofta Herrgård 8 juli - 20 augusti 2022

För info om Nattvarden: info@teatertofta.se, 0723-102822 För info om teatersupé och övernattning: www.toftaherrgard.se, 0303-225805 Teaterbaren i Magasinet är öppen från kl 18.30.

TILLGÄNGLIGHET Då vår spelplats finns i en tillfällig evenemangslokal har vi små möjligheter att göra permanenta anpassningar, men tveka inte att kontakta oss – vi gör vad vi kan för att hjälpa till!

RULLSTOL Det finns ingen hiss till spelplatsen som är på våning två i Magasinet, men har du möjlighet att lämna rullstolen på markplan så hjälper vi mer än gärna till uppför trapporna. Tyvärr finns det inte möjlighet att ta in rullstolar och permobiler.

HÖRSEL- ELLER SYNNEDSÄTTNING I Magasinet sitter alla i publiken nära scenen och hörbarheten är god, men boka plats på bänkrad 1 för att komma så nära som möjligt.

Föreställningen görs med stöd av Kungälvs kommun, Västra Götalandsregionen, Sensus och Tofta Herrgård.

Biljetter

Arrangemangsnummer: 811157